Ring til os på Tlf: 5280 2969

Referencer

"Med udliciteringen af Dansk Danseteaters bogholderi funktion til CC Account ApS, har vi opnået en for DDT særdeles økonomisk, professionel og fleksibel løsning.

CC løser fast alle de operationelle bogholderiopgaver, som danner basis for at vor interne økonomistyring kan ”køre på skinner”. For DDT er det væsentligt at kvaliteten er høj, at opgaverne løses til tiden, og at vi i akutte situationer kan få hurtig respons. Alt det lever CC Account op til – og tilmed med et smil på læben og  positiv tilgang til opgaverne."

Dansk Danseteater
Anne-Kari Ravn

 

”CC Account er først og fremmest kendetegnet ved høj faglighed, bred forståelse for meget forskelligartede forretninger, god service og fleksibilitet. En lille organisation som vores er afhængig af pålidelig og engageret arbejdskraft, ikke mindst ift. bogholderi og økonomi – og det får vi hos CC Account.”

Dansk Afganistan Komite
Mingo Heiduk Tetsche

 

Vi bruger CC Account som ekstern bogholder, fordi de har styr på detaljerne og viser interesse i vores forretning. Vi oplever altid en hurtig og fleksibel service. For eksempel når vi står og har brug for talgrundlag i en af hverdagens mange beslutningsprocesser.

www.mixerpulten.dk

Kommunikationshuset Reflekt/Mixerpulten
Maria B. Svejstrup Adm. direktør

 

Ét er at have en bogholder der klarer alt det tekniske med tal og hvad der derind under hører - noget andet er at også at modtage god service, remindere og en forlænget blanding mellem bogholder- og sekretær-hånd der kan afhjælpe bunker på kontorbordet. Det sætter jeg stor pris på, og det gør, at CC Account er lidt mere end en bogholder-funktion.

Kostkompagniet ApS
Birgitte Escherich Adm. direktør

 

Vi har igennem en længere årrække benyttet CC ACCOUNT ApS som den primære samarbejdspartner på administrative samt bogføringsmæssige opgaver. Vi har været meget tilfredse, og kan kun give de bedste anbefalinger.

Ankjer Holding ApS
CEO, Lars Ankjer