Ring til os på Tlf: 5280 2969

Velkommen til vores websted

LEDIG STILLING MAJ 2017:

STILLINGEN

Vi søger en studentermedhjælper til CC Account ApS, som er et mindre bogføringsvirksomhed, som varetager bogholderiet fra A-Z samt anden administration for SMV’ere. Vi søger en serviceminded og fleksibel medarbejder, der skal være med til at levere et godt gennemarbejdet materiale til vores kunder samt revisorer.

PERSONLIGE EGENSKABER

Det vigtigste er at du er engageret, er interesseret i at lære og har et højt energiniveau. Du har en nok en handelseksamen bag dig, og er i gang med at læse financial controller, HD, cand.merc.aud eller lignende. Du skal have god talforståelse og analytiske evner.

Vi tilbyder et job på 15-25 timer, og hvis ønsket flere timer på sigt. Vi har uformel tone, og vores dage er ikke ens. For den rette person vil du kunne sætte dit eget præg på dine opgaver.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.ccaccount.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til direktør Claire Dixen, direkte 5280 2969 eller via mail cc@ccaccount.dk

Ansøgning med relevante bilag sendes via mail på: job@ccaccount.dk

 

 

 

 

Godt nytår !

Vi starter året 2016 med offentliggørelse af vores nye hjemmeside.

Skriv endelig en kort kommentar til os med ris/ros af vores nye side.

Vi vil også her igennem sige velkommen til 3 medarbejdere:

Patrick Renton, som fortsætter hos os efter endt elevtid. Banjong Monnerup starter som regnskabselev 1. januar 2016 og Mia Andersen starter som regnskabselev 1. februar 2016. Vi byder hermed stort velkommen, og håber at I alle tager godt imod dem.

1 Comment

  1. Hr WordPress den 6. november 2015 kl. 20:48

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Efterlad en kommentar